Perquè ens agrada fer el que fem

23rd June 2017 - Events - Comment -

 

Ja ho hem dit i ho seguirem dient… Ens agrada capturar moments com aquest. Un dels dies més importants per aquelles parelles que decideixen fer un pas endavant. El moment del “sí vull”.  Mentre somriuen. 

 

 

Ell es comença a vestir, es prepara. Pantalons, camisa blanca. I els bessons, no sense ajuda. Els mitjons foscos i les sabates. La corbata de ratlles completa la primera part, acabant de donar el toc formal i alhora trencador. Després ve l’armilla grisa i, en darrer lloc, l’americana fosca, a conjunt amb els pantalons. Però encara queda l’element que el diferenciarà, l’element distintiu. La flor de solapa.

El futur nuvi ja està llest, acompanyat dels més propers.

Ella duu una bata blanca, fina i amb parts d’encaix. Ja amb els cabells recollits en un pentinat elaborat, decorat amb motius florals, ens mira i somriu. L’acaben de maquillar. Els ulls clars, els llavis. Però amb colors suaus, respectant les seves faccions dolces. Es posa el vestit vaporós. La seva mare i la seva germana l’ajuden. A continuació, les sabates platejades de tacó i la lliga, amb el llacet blau, color imprescindible en el dia senyalat. Porta bona sort, diuen.

Al jardí arriba la lectura del vers i ella escolta atentament, acompanyada també dels més propers, les paraules d’estima i suport. Obté el ram de flors blanques, un blanc amb el groc de les margarides i de la camamilla groga o espernallac, a joc amb el nuvi.

La núvia ja està preparada, finalment amb el llarg vel blanc que cau avall i es difumina amb el vestit. 
  

 

Ara sí. És hora de celebrar-ho amb tots aquells que els nuvis han escollit. Familiars, amics; persones que són o que han estat importants i que era imprescindible que hi fossin. 

Romanticisme. El “sí” públic. Colors, colors de tots i cadascun dels convidats, vestits per l’ocasió, que aplaudeixen somrient la parella.

Un dia que culmina amb festa i ball. Els nuvis donen el tret de sortida...   

       

Leave a comment

Fotografiats per nosaltres

11th February 2017 - Events - Comment -

Bodamarket2017, una bona oportunitat per connectar amb potencials clients


Parelles. Parelles de tota mena que es passegen per l'estora vermella que marca la ruta que poden seguir. A l'estand que tenim davant hi ha un home i una dona que assalten els clients potencials, col·locant-se ben bé al mig del passadís, impedint-los el pas. Nosaltres preferim esperar, intentant evitar això, però preguntant sempre que podem. “Hola, us caseu? Teniu fotògraf?”.

Som al Bodamarket2017, una fira que es celebra cada any a Granollers. La desena edició d'aquest esdeveniment dedicat exclusivament als futurs nuvis i núvies es celebra els dies 11 i 12 de febrer, coincidint en cap de setmana i dos dies abans del dia internacional – si més no a Occident - dels enamorats: Sant Valentí.

Els estands que participen són molt variats, i conformen tot un conjunt de serveis que poden estar presents, en major o menor mesura, el dia del casament. Hi trobem estands de càtering, fotografia, audiovisual, animació, flors, vestits de núvia i de nuvi ... Hi ha també una agència de viatges i la possibilitat de llogar cotxes clàssics i actuals. Una oferta molt completa.

Cada estand és un món. La decoració és variada, tot i que predomina un estil rústic, detallista, amb colors fusta i pastel. Nosaltres optem per un estil minimalista: fons negre decorat només amb fotografies. Dos àlbums per ensenyar grans i altres productes addicionals. Mostrem de forma simple la nostra feina, el que som. Res més. Som clàssics i naturals. Això és el que expliquem sempre al principi. Ens trobem en un extrem, aprop de la sortida. Tenim davant l'Espai Can Pagès i BodasyBodas. Tots dos estands contrasten amb el nostre: ambientats i recarregats.

Les parelles van passant i nosaltres intentem que apostin per nosaltres. Els hi parlem del nostre estil, els hi expliquem les múltiples opcions que oferim i esmentem l'oferta excepcional que hem tingut aquests dies i que tindrem uns pocs dies més en motiu de la fira. És agradable parlar-hi. Parelles tímides, decidides o dubitatives. Sigui com sigui, amb il·lusió i aquella lluïssor als ulls quan miren les nostres fotografies i s'imaginen a ells mateixos, emanant felicitat. Fotografiats per nosaltres.

    

                                           

 

                                                                              

                                


    
 
 

 

 

Leave a comment

Assistim a la novena edició del memorial Sergi López

20th June 2016 - Events - Comment -

Més de 3.000 fotografies fetes aquest cap de setmana al camp de l'Esport Club Granollers durant la novena edició del memorial Sergi López (ECG CUP 2016).

Aquí teniu una mostra del que hem fet durant les dues jornades, en què han participat un total de 8 equips de categoria infantil: CE Sabadell (guanyador del torneig), UE Cornellà, RCD Mallorca, Unió Jàbac Terrassa, CF Damm, Girona FC, CE L'Hospitalet i l'equip de casa, l'Esport Club Granollers.8
Leave a comment

Participem en el Bridal Coaching del Mas de Sant Lleí

03rd March 2014 - Events - Comment -

Participem en el Bridal Coaching del Mas de Sant Lleí

El dissabte 1 de març, el Mas de Sant Lleí va convocar a les parelles que es casen aquest any i a les que encara s'estan decidint.

La Wedding Planner Colombina Güimil, va aconsellar als nuvis sobre la millor manera d'organitzar el seu casament i els diferents col·laboradors vem poder exposar els nostres treballs.

Els nuvis van poder visitar tota la finca, veure les diferents combinacions de centres de taula, estovalles, fundes de les cadires i varis “Corners” de la finca, amb petits detalls, per tenir idees per la decoració del seu casament.

                                                                                                                                                                                                 

Gabarrella mas de sant lleí

Gabarrella mas de sant lleí

Gabarrella mas de sant lleí

 

 

 

 

 

 

 

Gabarrella mas de sant lleíGabarrella mas de sant lleí

Gabarrella mas de sant lleíGabarrella mas de sant lleíGabarrella mas de sant lleíGabarrella mas de sant lleíGabarrella mas de sant lleí

Leave a comment

Presentació vestits i complements Jordi Dalmau al Mas De Sant Llei

05th April 2013 - Events - Comment -

Presentació de vestits i complements Jordi Dalmau al Mas De Sant Llei


gabarrella 

Leave a comment