Sóc en Carles Gabarrella i porto fent casaments des dels 18 anys. Sempre m'ha agradat la fotografia.

Personalització, exclusivitat i naturalitat són els tres elements que podrien caracteritzar el meu treball com a fotògraf.

M’agrada tenir un tracte personal amb els nuvis, haver pogut connectar amb vosaltres. Per saber exactament què voleu, què espereu, conèixer quins són els vostres neguits, les vostres preocupacions i com puc col·laborar, com a fotògraf, a fer de l’experiència que suposa un casament una vivència encara millor. Quan parlo de personalització també em refereixo al procediment que segueixo el dia del casament, al resultat final i al suport material d’aquest resultat, a l’acabat. Hi ha múltiples possibilitats i procuro adaptar-me sempre a cada cas particular. Cadascuna de les decisions és acordada amb vosaltres.

Per tot això, per aquest tracte proper amb vosaltres i per l’estil clarament definit que tenen les meves fotografies i els meus vídeos, només faig un casament per dia. Per això parlo també d’exclusivitat. La tenen aquells nuvis que s’han decantat per mi els primers.

En darrer lloc, per parlar del meu estil haig de parlar de naturalitat. M’agrada captar moments, gestos, expressions espontànies. Intento evitar el somriure forçat i reflectir a través de la càmera el que realment va passar. Vull que el record que tingueu no sigui el meu, que sigui el vostre.

No vull crear una història. Vull fotografiar la vostra història.

Carles

background