Fotografiats per nosaltres

11 de febrer 2017 - Esdeveniments - Comentar -

Bodamarket2017, una bona oportunitat per connectar amb potencials clients


Parelles. Parelles de tota mena que es passegen per l'estora vermella que marca la ruta que poden seguir. A l'estand que tenim davant hi ha un home i una dona que assalten els clients potencials, col·locant-se ben bé al mig del passadís, impedint-los el pas. Nosaltres preferim esperar, intentant evitar això, però preguntant sempre que podem. “Hola, us caseu? Teniu fotògraf?”.

Som al Bodamarket2017, una fira que es celebra cada any a Granollers. La desena edició d'aquest esdeveniment dedicat exclusivament als futurs nuvis i núvies es celebra els dies 11 i 12 de febrer, coincidint en cap de setmana i dos dies abans del dia internacional – si més no a Occident - dels enamorats: Sant Valentí.

Gabarrella fotògraf - fotiko.jpg

Els estands que participen són molt variats, i conformen tot un conjunt de serveis que poden estar presents, en major o menor mesura, el dia del casament. Hi trobem estands de càtering, fotografia, audiovisual, animació, flors, vestits de núvia i de nuvi ... Hi ha també una agència de viatges i la possibilitat de llogar cotxes clàssics i actuals. Una oferta molt completa.

Cada estand és un món. La decoració és variada, tot i que predomina un estil rústic, detallista, amb colors fusta i pastel. Nosaltres optem per un estil minimalista: fons negre decorat només amb fotografies. Dos àlbums per ensenyar grans i altres productes addicionals. Mostrem de forma simple la nostra feina, el que som. Res més. Som clàssics i naturals. Això és el que expliquem sempre al principi. Ens trobem en un extrem, aprop de la sortida. Tenim davant l'Espai Can Pagès i BodasyBodas. Tots dos estands contrasten amb el nostre: ambientats i recarregats.

Les parelles van passant i nosaltres intentem que apostin per nosaltres. Els hi parlem del nostre estil, els hi expliquem les múltiples opcions que oferim i esmentem l'oferta excepcional que hem tingut aquests dies i que tindrem uns pocs dies més en motiu de la fira. És agradable parlar-hi. Parelles tímides, decidides o dubitatives. Sigui com sigui, amb il·lusió i aquella lluïssor als ulls quan miren les nostres fotografies i s'imaginen a ells mateixos, emanant felicitat. Fotografiats per nosaltres.

    

                                           

Gabarrella fotògraf - carles.jpg

 

                                                                              

          Gabarrella fotògraf - fodtiko.jpg          











   



         


    
 
 

 

 

Comparteix 
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories